Защо да изберете нас

„Им Концепт” ЕООД е българска фирма, която се занимава с производство и търговия на собственоръчно изработени мебели за всеки дом или работно място.

Индивидуален подход към всеки един проект

При нас всеки клиент ще намери нужния уют и комфорт, който търси. Фирмата притежава богат асортимент от стилни и качествени мебели, които ще ви оставят без дъх. Клиентите ни остават винаги доволни, защото нашите специалисти подхождат индивидуално и професионално към всеки един проект. Работният ни колектив е съставен от най-добрите майстори и декоратори, които превръщат вашите идеи и мечти в реалност. Фирмата се съобразява с вижданията на всеки един клиент, по отношение на това как и по какъв начин ще се оползотвори домашното или работно пространство.

Широката гама от мебелно обзавеждане

Стандартите в конструктивно отношение налагат промени при производството на мебелите. Ние Ви гарантираме отлична функционалност и незабравимо удобство при употреба на широката гама от мебелно обзавеждане. При избор на мебел всеки клиент има правото да избере формата, модела, цвета, материалите и дизайна. Всяко Ваше желание се превръща в един проект, с който нашите професионалисти се заемат. Резултатът винаги е отличен, защото фирмата внимателно проследява последните мебелни тенденции в дизайнерско отношение. Нашите специалисти проучват промените в европейски и световен мащаб, което води до гъвкавост, нови материали и технически нововъведения.

Производствен цех

За нас е много важно да постигнем пълна хармония с Вашите желания по отношение на идеите и желанията, които проявявате. Специалистите на фирмата ще ви помогнат в избора на най-доброто, което да Ви удовлетвори напълно. Може да сте сигурни в качеството, което Ви предлагаме, защото фирмата разполага с огромен производствен цех, който е обурудван с най-съвременните машини и материали за превръщането на вашите желания в реалност. Всичко това няма как да се случи без сплотения колектив, който работи на всички нива от процеса на оформеност на проектната идея до изработка и монтаж на мебелната продукция.

Партньори

Фирма „Им Концепт” ЕООД работи с най-добрите и висококачествени материали, които са продукт на водещите фирми в мебелната промишленост. Това са: Hafele, Grass, Blum, Salice, Egger, FGV, Woodvego, Citterio и много други подобни фирми, които са се доказали през годините в мебелната промишленост. Компанията, която с всеки изминал ден се разраства, се стреми да работи с най-добрите материали, които излизат на пазара. По този начин ние гарантираме най-високо качество на нашите продукти. Стремежът и желанието за развитие на фирмата е свързано с производството на различни видове съвременни мебели, които отговарят на естетическите и техническите характеристики.

Нашата фирма Ви предлага производство на всякакви видове мебели за цялостно обзавеждане и различно предназначение. Използват се плоскости като ПДЧ, МДФ, които са с различен лицев завършек и различни типове боя, която придава приятен ефект на домашното или работно пространство.

При въпроси или нужда от консултация, моля не се колебайте да се свържете с нас. Фирма „Им Концепт” ЕООД правилният избор за Вас и Вашия комфорт.