ЗА НАС

Фирма „Им Концепт“ ЕООД предлага конструиране на всякакви мебели за цялостно обзавеждане, както и за обзавеждане на обществени сгради като хотели, общежития, офисни помещения и така нататък. Благодарение на широката гама от продукти, с които разполагаме, всеки един клиент ще намери всичко онова, от което се нуждае към дадения момент за постигане на нужното удобство и хармония.

ЕКИП

Ние сме сплотен екип от професионалисти, занимаващи се в сферата на мебелната индустрия. За нас работят инженери – технолози, които са много добре запознати с всеки един детайл от проектирането, изработването и монтирането на всякакви мебели. В нашата фирма можете да намерите съвременни дизайни, същевременно стилни и практични, отговарящи на европейските стандарти. Разполагаме с широка гама от мебелни изделия като спални, кухни, бани, шкафове, антрета, бюра, мебели от масив и още много други. В зависимост от предпочитанията на всеки един клиент предлагаме огромно разнообразие от мебели, подходящи за обзавеждане на детски стаи, съответно мебелни изделия за дневни и холни помещения, спални, коридори и така нататък. При нас можете да разгледате най-различни модели и дизайни на бани, с които можете да постигнете желания комфорт и стил.

Материали

По отношение на материалите, от които се изработват мебелите е важно да се отбележи, че качеството не е нещо, с което ние бихме направили компромис. Напротив, при направата на дадена мебел използваме различни фабрични плоскости като МДФ, предлагащ варианта за постигане на лицев завършек, а именно посредством използване на полиуретанова боя, осигуряваща матов или гланциран резултат. Нашите специалисти в сферата на мебелирането се доверяват на конструирането на мебелни изделия от фурнир – материал, който се използва за облицоване на талашит.

ПДЧ е друг вид плоскост, от която фирма „Им Концепт” ЕООД изработва мебелните си изделия. Характеризира се с висока износоустойчивост, като самият материал представлява една плоча от дървесни частици, предпочитан заради множеството предимства, които притежава като устойчивост, здравина, добър външен вид и лесна поддръжка.

Специализирани машини и цехове

Ние предлагаме на своите клиенти богат избор от мебели, за производството на които разполагаме със солиден брой специализирани машини и цехове.

За нас е важно клиентът да остане доволен от колаборацията си с нас и да ни се довери отново в бъдеще. Произвеждаме всякакви мебели от широколистна, иглолистна дървесина, плоскости като ПВЦ, ПДЧ, акрилни плотове, естествен фурнир;

Цялостно обзавеждане

Нашата фирма гарантира за стилни, качествени и модерни мебелни изделия, подходящи за обзавеждане на апартамента, вилата, къщата или офиса. Предлагаме още възможност за цялостно обзавеждане и на обществени помещения и сгради като хотели, мотели, ресторанти, офиси и така нататък.

Благодарение на широкото разнообразие от мебели за Вашия дом, спокойствието, уютът и стилът, който винаги сте търсили е вече действителност. Клиентите ни могат да се възползват от най-различни изделия, предназначени за всяко кътче от Вашия дом.

Всеки един материал, необходим за производството на дадена мебел гарантира за високо качество и устойчивост срещу влага.

Ние знаем, че обзавеждането е дълъг процес, затова сме се погрижили да Ви предложим всичко, от което бихте имали нужда. Предлагаме Ви богат асортимент от мебели, с които ще обзаведете всяка стая, всеки ъгъл от дома си със стил и вкус.

При нас ще откриете съвременни мебели, с неповторим дизайн, което ще допринесе със сигурност за постигането на усещане за хармония и уют вкъщи.