Мебелно производство

Фирма „Им Концепт” ЕООД развива успешно своята дейност в областта на мебелната индустрия. За нас е важно да подходим по най-добрия начин към нашите клиенти, за да могат те да останат доволни от отношението и качеството на широката продуктова гама. Клиентите ни имат възможност да обсъдят проектната си идея с нашите специалисти-проектанти, които ще Ви помогнат да направите най-добрия избор за Вас и Вашия комфорт. Ние работим с най-добрите проектанти, които имат богат опит в сферата на интериорния дизайн в жилищни или работни пространства. Фирмата предлага качествено обзавеждане и бързи срокове за всякакви видове обществени обекти.

Материали за производството на мебели

Компанията използва фабрични висококачествени плоскости от ПДЧ, МДФ за производството на своите удобни и стилни мебели. Този вид материали за производството на мебели са едни от най-добрите и търсени сред обширния брой от клиентски заявки. Също така фирмата предлага различни видове бои, които са с матов или гланцов финиш, а също така ѝ с естествени фурнири. Всеки клиент има възможност да посети нашия сайт или магазин, където да се запознае с всички опции по отношение на действията на проектната му идейност.

Ние ще Ви изготвим индивидуален проект, който е свързан с конкретни изисквания и идеи. Нашата най-важна цел е да удовлетворим клиентското желание и да му предложим най-доброто. При нас ще намерите мебели за всяка една стая от вашия дом или работно място. Фирмата използва най-качествените материали, които са осигурени от партньорството с известни европейски опитни компании в областта на мебелната индустрия, като: Hafele, Salice, Grass, Woodego, Thermopal и други.

Екип от професионалисти

Дългогодишният успех на фирмата се крие в прекрасния и сплотен колектив, който се грижи за разработването на стилни и удобни мебелни проекти за всеки клиенти. Проектантите са тези, които внимателно проучват последните тенденции в сферата на мебелното произвоство. По този начин ние можем да Ви представим най-новите и изчистени модели за промяна на вашия дом или работно място. Професионалните ни майстори се заемат с това да доставят и монтират желаната от Вас мебел. Всеки един детайл по работата е изпипан до перфекционизъм. Ние Ви предлагаме качество, добро отношение, бързи срокове и най-добри цени.

Мебели по индивидуален проект

При нас всеки клиент има възможност да представи свой индивидуален проект, който да бъде обсъден с нашите специалисти. Двете страни ще изгладят детайлите и ще изберат най-доброто за да може този проект да се превърне в един прекрасен комфорт и вътрешно удовлетворение. Целият този процес преминава през три фази: начална (представя се проекта и се обсъждат неговите параметри), изработване (тогава започва същинското изработване на мебелите) и монтиране (нашите майстори Ви доставят и монтират на място мебелите).

Във фирма „Им Концепт” ЕООД Вие ще откриете съвременни мебели, които съдържат в себе си уникален по рода си дизайн, качество на материалите и отлична комуникация, която ще Ви накара да се почувствате специални.