ИЗРАБОТКА НА МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА

Фирма “Им Концепт” ЕООД е специализирана в производството на мебели по поръчка в София за дома, офиса, къщата, вилата, хотела или ресторанта. Предлагаме изключителна гама от масивни мебелни изделия за всяка стая на дома – бюра, спални, шкафове, кухни, гардероби, интериорни врати, парапети, плотове и други. Нашата специалност са мебелите от масивно дърво, които никога не излизат от мода, носят уют, неповторима и непреходна красота.

Екипът ни се състои от квалифицирани инженери – технолози, дизайнери и проектанти, които изпипват всеки детайл до съвършенство. Ние ценим красотата, но и качеството и издръжливостта, затова подбираме внимателно материалите, за да Ви осигурим 100% износоустойчивост срещу влага.

Убедени сме, че неповторимата атмосфера на дома е въпрос на изключителен професионализъм от наша страна, внимание към желанията на клиентите и дългогодишен опит, които ни дават увереност, че ще изпълним всяка Ваша идея за мебели по поръчка.

мебели по поръчка софия

Мебели по поръчка в София – такива, за каквито сте мечтали

Ние от “Им Концепт” ЕООД познаваме добре дървото и го превръщаме в уникални произведения на изкуството. Работим с Вашите идеи, проектираме Вашите желания, за да Ви доставим мебелите на Вашите мечти. Индивидуалните проекти са нашата страст, защото знаем, че създаваме за Вас съвършен и функционален дизайн за всяко конкретно пространство. Интериорът не е въпрос само на вкус, но и на умение да съчетаеш правилно и стилно материали, размери, цветове и изработка. Работим с най-качествения дървен материал от чам, дъб, череша, бук, орех и ясен.

Гъвкави възможности според Вашите желания

Независимо дали харесвате модели с класически изглед, богата орнаментика, ретро дизайн или модерни и изчистени интериори решения – в обектите на “Им Концепт” можете да откриете както готови проекти, така и да споделите идеите си, които ще реализираме безупречно. А защо не комбинация от модерни и класически мебели, съчетани по перфектен начин, които разчупват пространството? Разполагаме с огромно разнообразие от аксесоари, които ще преобърнат всяка обикновена стая в наслада за окото. Забравете за скучните мебели – изберете материал, помечтайте за някой рядко срещан цвят, а нашият екип ще свърши останалото.

Персонален подход към всеки проект

Ние държим на индивидуалния подход към всяка конкретна задача, защото комфортът, функционалността и естетиката в дома или офиса е от първостепенна важност за нас. Без значение дали помещението, с което разполагате, е с големи размери или е необходимо да се вместите в пространство, което изисква компактност на мебелите, ние ще Ви поднесем предложения за разнородни варианти за обзавеждането. Съобразяваме се с всички детайли, така че да изработим за Вас съвършените мебели по поръчка в София.

Прецизност до получаване на образцов продукт

За нас доверието, което ни гласувате, значи много, затова приемаме всяко професионално предизвикателство. От проектирането до финалната изработка на мебелните изделия следим и контролираме процеса до най-фините и невидими подробности, така че в крайна сметка да получите неповторим и образцов продукт, който ще Ви накара да повярвате, че сте избрали доверен помощник и партньор. Производството на всеки артикул в специализираните ни цехове минава през стриктна проверка на качеството, защото ние от “Им Концепт” не приемаме задоволителните резултати, а търсим перфектен завършек. Нашата мисия е да печелим клиенти, които се връщат при нас, защото знаят, че няма да ги разочароваме и ще им помогнем да преоткрият уютната обстановка и естетиката в дома или офиса.