ИЗРАБОТКА НА МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА

Фирма “Им Концепт” ЕООД е специализирана в мебелното производство за дома, офиса, къщата, вилата, хотела или ресторанта. Предлагаме изключителна гама от масивни мебелни изделия за всяка стая на дома – бюра, спални, шкафове, кухни, гардероби, интериорни врати, парапети, плотове и други. Нашата специалност са мебелите от масивно дърво, които никога не излизат от мода, носят уют, неповторима и непреходна красота.

мебели по поръчка

Екипът ни се състои от квалифицирани инженери – технолози, дизайнери и проектанти, които изпипват всеки детайл до съвършенство. Ние ценим красотата, но и качеството и издръжливостта, затова подбираме внимателно материалите, за да ви осигурим 100% износоустойчивост срещу влага.

Убедени сме, че неповторимата атмосфера на дома е въпрос на изключителен професионализъм от наша страна, внимание към желанията на клиентите и дългогодишен опит, които ни дават увереност, че ще изпълним всеки Ваш копнеж за мебели по поръчка.

Мебели по поръчка – такива, каквито сте си ги мечтали

Ние от “Им Концепт” ЕООД познаваме добре дървото и го превръщаме в уникални произведения на изкуството. Работим с Вашите идеи, проектираме Вашите желания, за да Ви доставим мебелите на Вашите мечти. Индивидуалните проекти са нашата страст, защото знаем, че създаваме за Вас съвършен и функционален дизайн за всяко конкретно пространство. Интериорът не е въпрос само на вкус, но и на умение да съчетаеш правилно и стилно материали, размери, цветове и изработка. Работим с най-качествения дървен материал от чам, дъб, череша, бук, орех и ясен.

Независимо дали харесвате модели с класически изглед, богата орнаментика, ретро дизайн или модерни и изчистени интериори решения – в обектите на “Им Концепт” можете да откриете както готови проекти, така и да споделите идеите си, които ще реализираме безупречно. А защо не комбинация от модерни и класически мебели, съчетани по перфектен начин, които разчупват пространството? Разполагаме с огромно разнообразие от аксесоари, които ще преобърнат всяка обикновена стая в наслада за окото. Забравете за скучните мебели – изберете материал, помечтайте за някой рядко срещан цвят, а нашият екип ще свърши останалото.

Ние държим на индивидуалния подход към всяка конкретна задача, защото комфортът, функционалността и естетиката в дома или офиса е от първостепенна важност за нас. Без значение дали помещението, с което разполагате, е с големи размери или е необходимо да се вместите в пространство, което изисква компактност на мебелите, ние ще Ви поднесем предложения за разнородни варианти за обзавеждането. Съобразяваме се с всички детайли, така че да изработим за Вас съвършените мебели по поръчка.

За нас доверието, което ни гласувате, значи много, затова приемаме всяко професионално предизвикателство. От проектирането до финалната изработка на мебелните изделия следим и контролираме процеса до най-фините и невидими подробности, така че в крайна сметка да получите неповторим и образцов продукт, който ще Ви накара да повярвате, че сте избрали доверен помощник и партньор. Производството на всеки артикул в специализираните ни цехове минава през стриктна проверка на качеството, защото ние от “Им Концепт” не приемаме задоволителните резултати. Нашата мисия е да печелим клиенти, които се връщат при нас, защото знаят, че няма да ги разочароваме и ще им помогнем да преоткрият уютната обстановка и естетиката в дома или офиса.